Talento skapar fotomagi i våra lokaler

Tillsammans med vännerna på Talento anordnades nyligen en fotosession där rekryteringsföretaget använde sig av våra färgglada kontorsutrymmen för att fylla på med nya, härliga bilder till deras bildbank. 

Inspelning, fotografering, seminarium, after works. Innanför väggarna på våra co-working spaces är det allt som oftast liv i luckan tillsammans med medlemmar, gäster och externa företag. Talento har sedan en tid tillbaka haft fina samarbeten med oss och tack vare deras kompetens och strukturerade sammansättning av ett professionellt team lyckades vi nu samla ihop fantastiska bilder som frontades av glada människor i varma miljöer.

Bilderna kommer användas till mångt och mycket, framför allt i vårt redaktionella innehåll och i marknadsföringssyfte. Tack gänget på Talento för ett fint samarbete, ser fram emot fler kreativa projekt tillsammans med er.