Första nätverkslunchen på The Park Södra

Igår gick vår första nätverkslunch på The Park Södra, i samarbete med The Hows, av stapeln! Vi på The Park berättade lite mer om oss och välkomnade alla våra underbara medlemmar till vårt nya kontor. Efter detta inspirerade The Hows kring relationsbyggande och hur vi kan arbeta för att stärka banden till varandra. Slutligen avslutades detta med en god lunch från vårt egna café, Park Café!

Under nätverkslunchen medverkade även Uggla Massage & Wellness som bjöd på gratis massage! Det lottades även ut en goodiebag med bland annat doftljus, väska och presentkort och ingen mindre än vår egen Mood Manager Moa kammade hem vinsten!

Vill du bli en del av The Park Network och ha möjlighet att vara med vid nästa nätverkslunch?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.