Välkommen säger vi till Philip Eriksson som flyttar till The Park på Sveavägen!

Philip har under några år hjälpt mindre företag med deras hemsidor, med projekt från webshoppar till restauranger och allt däremellan!

Under den senaste tiden har han spenderat stor del av sin tid på större projekt, som startats tillsammans med andra. Några av projekten som Philip jobbar med just nu är skapandet av ett modernt och lättanvänt webb-baserat journalsystem till privata kliniker av olika slag, samt en webbshop för bildelar.

Häftigt tycker vi!

Varför The Park?
“Jag tyckte att The Park verkade passa mig perfekt, både rent praktiskt då jag pluggar på Handelshögskolan som ligger precis på andra sidan gatan, och för att det verkar vara härlig stämning i lokalerna”.

Varmt välkommen till The Park, Philip!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.