Inspiration Breakfast invigdes med Hypnosshow

Ett nytt initiativ för The Park startade idag på The Park Södra. “Inspiration Breakfast” är precis vad det låter som. Ät en frukost och bli inspirerad i vårt helt nya co-working space på Södermalm. Här kommer vi varje torsdag kl 07.30 erbjuder frukost med efterföljande föreläsning av grymma föreläsare. Alla med olika vinklar men med fokus på vad som kan göra våra medlemmar och dig som extern besökare mer produktiv och lyckas med din business.
Den 21 mars 08.00 drog vi igång och invigde gjorde ingen annan än hypnositören Erik Olkiewicz som inte bara bjöd på en underhållande show. Han gjorde så att fyra medlemmar från The Park somnade, kände sig iskalla, hittade inte sina munnar och trodde de var guldfiskar.
Vilken bra start det blev på dagen och nu är vi igång. Kom till Magnus Ladulåsgatan 3 varje torsdag kl 07.30! Tack till Erik för en oförglömlig show och varmt välkommen tillbaka.
Nästa vecka den 28 mars kommer Amo Cartwright och pratar om hur man skaffar sig ett Golden Mindset:-)
Se intervju med Erik här:

Se en utförligare sammanfattning av showen här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.