Framery Acoustics i samarbete med The Park

Spela in din podcast på The Park Södra i samarbete med innovativa Framery Acoustics. Från mars 2019 kommer du kunna ta ett telefonsamtal, ett videomöte eller spela in en podcast med upp till fyra personer i The Parks nya “POD i PODDEN” i samarbete med leverantören Framery Acoustics. Framery skapar nya möjligheter i offentliga miljöer genom akustiska och klimatsmarta poddar/bås. Precis som The Park är bolaget i en expansiv fas och levererar dessa produkter över hela världen.
Man vann nyligen Årets Entreprenör i Ernst & Yongs egna entreprenörstävling för sin tillväxtresa och vi är stolta över att ha deras produkt Q på entréplanet på nya The Park Södra. Välkommen till The Park och vi ser fram emot att härligt!
Mer info om Framery: www.frameryacoustics.com
__________________________________________________________
Vill du veta mer om The Park och våra medlemmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.