Äntligen har Kinexit flyttat in hos The Park

Kinexit är en digital plattform som identifierar kroppens rörelsebegränsningar och automatiskt väljer ut individanpassade och animerade träningslösningar baserat på utövarens sport och inriktning. Bakom Kinexit finns ett team med mångårig erfarenhet inom träning, kroppens funktion och affärsutveckling och företaget har sedan starten 2016 bidragit till att tusentals användare har utvecklat sin fysik och hälsa. Totalt har Kinexit utvecklat individanpassad träning för 9 olika idrotter. Under hösten har Kinexit varit ett av åtta utvalda bolag i acceleratorprogrammet Sting Accelerate och har nu valt The Park som sin hemma bas.
För mer information kontakta Chris Månsson: 0709-901 699 eller Chris@kinexit.com.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.