Folio bildbyrå flyttar in till The Park

Folio Images är en bildbyrå med fokus på ett äkta och ärligt bildspråk som vi kan känna igen oss i och där jämställdhet och integration har en viktig fokus. I vårt bildarkiv har vi ca 170 000 bilder. För att hålla bildarkivet uppdaterat gör vi, vid sidan av våra egna närmare 200 fotografers fotograferingar, kontinuerligt egna inhouse fotograferingar på efterfrågade teman. Förutom våra egna bilder representerar vi även flera av de större internationella bildbyråerna och deras bilder. En stor del av Folios bildförsäljning görs idag på en internationell marknad, som USA, Tyskland, England och Japan, där vårt bildspråk är väldigt uppskattat som ett alternativ till mer klichéartad stockphotography.
Hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.