Välkomna YEOS – Young Entrepreneurs of Sweden

Young Entrepreneurs of Sweden, YEoS, är en medlemsstyrd organisation vars syfte är att stötta ungt entreprenörskap i Sverige. De möjliggör utbyte och skapar sammanhang för unga entreprenörer där de kan utbyta kunskap och erfarenheter, inspireras, utvecklas och lösa problem tillsammans. Genom att välja in de mest drivna unga entreprenörerna i Sverige och mixa nytta med nöje, har de skapat ett nätverk som främjar utbyte och gör det enklare att mötas, prata och ta hjälp av varandra. Våra medlemsbolag består av allt ifrån starups till börsnoterade bolag och de är unika i att vara det enda nätverket som fokuserar på entreprenören bakom bolaget och inte vilken bransch man verkar inom.
Läs mer här:
http://yeos.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.