Vikarielärare flyttar in på Sveavägen

Vikarielärare hjälper skolor att kvalitetssäkra undervisningen när ordinarie personal inte har möjlighet eller inte finns på plats. Vikarielärare finns till för att alltid bedriva viktig och meningsfull undervisning som håller samma höga kvalitet som ordinarie lärares.
Samtliga medarbetare på Vikarielärare är legitimerade lärare med gedigen erfarenhet. Vi är erkänt professionella och skickliga med mycket goda referenser. Det är med hjälp av Vikarielärare ni kvalitetssäkrar undervisningen när ordinarie personal inte finns på plats.
Vi tillhandahåller legitimerade lärare som vikarierar och hjälper till när skolans egna pedagoger inte är där. Vi erbjuder undervisning, lektionsplanering, lpp-utformning, provrättning och annat som skolan kan behöva hjälp med av en legitimerad lärare.
Besök deras hemsida: vikarielarare.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.