Nyfiken på The Park?

Om The Park

Vi erbjuder fyra nivåer av medlemskap: Rum, Mobil, Fast & Lounge. Allt utifrån vilken fas och vilka behov ditt bolag har just nu. Förutom din kontorsplats ingår bland annat reception, wifi, utskrifter, kaffe, frukostbuffé, posthantering, konferensrum m.m.

Våra lokaler är ljusa, trevliga, och har en härlig kreativ karaktär. Vi erbjuder öppna ytor för möten och kreativitet, men även platser för koncentration och fokuserat arbete.

Som medlem hos The Park blir du en del av ett nätverk med över 1000 entreprenörer fördelade på mer än 400 bolag i alla tänkbara branscher. Här kan du dra nytta av vårt stora nätverk och allt spännande som händer på The Park – så ordnar vi resten. All inclusive med en personlig inramning och företagskultur på köpet!

Intresseanmälan

Våra medlemskap

Rum

Vi erbjuder flera attraktiva privata rum mellan 10-53 kvm på våra båda space. Rum är en perfekt lösning för dig som önskar kunna stänga dörren bakom dig ibland men samtidigt vara en del av The Parks community.

Access 24/7

Fast

Ett fast medlemskap ger dig ett privat skrivbord där du får boa in dig precis som du vill. Fasta medlemmar ges även möjlighet att skapa rum i rummet känsla med personlig inramning och branding för just sitt bolag.

Access 24/7

Mobilt

Ett mobilt medlemskap ger dig nyckeln till våra mobila zoner. Där väljer du ett skrivbord för dagen, det som skiljer detta medlemskap från Fast är att principen ”Clean Desk” gäller vid dagens slut.

Access 24/7

Lounge

Vårt loungemedlemskap är för dig som tröttnat på att arbeta från hotellobbyn eller cafét, men ändå inte är redo för ett fast medlemskap. Du arbetar från våra lugna lounger och får samtidigt alla fördelar som våra övriga medlemskap ger.

Vardagar 08:00 – 17:00

I samtliga medlemskap ingår

Cityadress

Z

Receptionsservice

Ekologiskt kaffe

WiFi och/eller trådat nät

Frukostbuffé varje fredag

Gym (Hälsingegatan)

Möblerade arbetsplatser

Utskrifter (även A3) samt scanner

Säkerhet & larm

Konferens- och mötesrum

Posthantering (in- & utgående)

El & vatten

Sväng förbi på en visning

Kom förbi på en visning, vi bjuder på kaffe och ger dig ett smakprov på hur det är att sitta på The Park.