Bli medlem

4 medlemskap – 3 spaces – 500+ co-workers

Vi erbjuder fyra nivåer av medlemskap: Rum, Mobil, Fast & Lounge. Allt utifrån vilken fas och vilka behov ditt bolag har just nu. Förutom din kontorsplats ingår bl.a. reception, wifi, utskrifter, kaffe, vänner, gym, frukostbuffé, postadress, posthantering, konferensrum m.m.

Våra lokaler kännetecknas av äkta ljus, kärlek och har en industriell karaktär. Vi erbjuder öppna, sociala ytor men har även privata rum. Vi vet att öppna landskap är en kreativ och ekonomiskt bra lösning för våra medlemmar. Vi har skapat rum i rummet känsla så att det mindre företaget kan sitta tillsammans i grupp och den enskilde entreprenören bli en del av något större. Vi är övertygade om att landskap skapar en härlig dynamik och ger större utrymme för nätverkande.

Som medlem hos The Park blir du en del av The Park Network med över 500+ entreprenörer fördelade på 200+ bolag, aktiva inom alla tänkbara branscher. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter – så ordnar vi resten. All inclusive med en personlig inramning helt enkelt.

Den 11 mars 2019 öppnade vi vårt tredje co-working space i Stockholm, i Stockholmsverken vid Södra Station på Södermalm!

Gör en förfrågan

Our spaces

Hälsingegatan 49

”Bouncing Berlin”

Här sitter du i navet av framtiden där food trucks, kreativitet och AW:s är en del av din vardag. Vi tar oss fram i lokalerna via kick-bikes och tillsammans skapar vi daglig magi.

Magnus Ladulåsgatan 3

”Södra”

The Park expanderar med ytterligare en location – våren 2019 expanderar vi till 3755 nya kreativa kvadrat i området Stockholmsverken vid Södra Station på Södermalm. Mer info kommer snart – anmäl ditt intresse redan nu!

Sveavägen 98

”Corporate New York”

Här sitter du mitt i city med Handelshögskolan som närmsta granne och T-banan i samma hus. Lokalerna för tankarna till New York och du är kungen av Wall Street.

Intresseanmälan

Våra medlemskap

Rum

Vi erbjuder flera attraktiva privata rum mellan 10-53 kvm på våra båda space. Rum är en perfekt lösning för dig som önskar kunna stänga dörren bakom dig ibland men samtidigt vara en del av The Parks community.

Access 24/7

Fast

Ett fast medlemskap ger dig ett privat skrivbord där du får boa in dig precis som du vill. Fasta medlemmar ges även möjlighet att skapa rum i rummet känsla med personlig inramning och branding för just sitt bolag.

Access 24/7

Mobilt

Ett mobilt medlemskap ger dig nyckeln till våra mobila zoner. Där väljer du ett skrivbord för dagen, det som skiljer detta medlemskap från Fast är att principen ”Clean Desk” gäller vid dagens slut.

Access 24/7

Lounge

Vårt loungemedlemskap är för dig som tröttnat på att arbeta från hotellobbyn eller cafét, men ändå inte är redo för ett fast medlemskap. Du arbetar från våra lugna lounger och får samtidigt alla fördelar som våra övriga medlemskap ger.

Vardagar 08:00 – 17:00

I samtliga medlemskap ingår

Cityadress

Z

Receptionsservice

Ekologiskt kaffe

WiFi och/eller trådat nät

Frukostbuffé varje fredag

Gym (Hälsingegatan)

Möblerade arbetsplatser

Utskrifter (även A3) samt scanner

Säkerhet & larm

Konferens- och mötesrum

Posthantering (in- & utgående)

El & vatten