INSPIRATION BREAKFAST @ THE PARK SÖDRA

Varje torsdag kommer nya spännande föreläsare till The Park Södra och håller inspirerande föredrag medan du får sitta ner och avnjuta en fantastisk frukost från vårt underbara café. Missa inte att få en inspirerande start på dagen tillsammans med oss på The Park!

ALL YOU NEED TO KNOW

VAR: The Park Södra, Magnus Ladulåsgatan 3
DATUM: Torsdagar
TID: Frukost 07:30-08:00
SHOWSTART: 08:00 SHARP!

FÖRELÄSNINGSSCHEMA

Schemat uppdateras löpande

12 SEPTEMBER
Jörgen, Goalenvision – Målstyrning är avgörande för din framgång

Det kan låta tråkigt och fyrkantigt, men utan att sätta mål tillsammans för vad ni vill uppnå är det svårt att veta om ni är på rätt väg. Mål ska uppnås eller ändras om de visar sig inte leda till framsteg. I världens största bolag är det självklart att mäta och följa upp, men vad funkar för små företag? På den här inspirationsfrukosten berättar Jörgen Forslund om målstyrning i små och medelstora företag och ger exempel på vad som funkar och inte funkar. Du som lyssnar är nyfiken för egen del, eller har kunder där ditt bidrag kan förbättras genom att mäta vad som uppnås.

19 SEPTEMBER
Elin Sundin – Mediarelationer

26 SEPTEMBER
Andrea Ahlenius – Hej du som gillar mångfald! Varmt välkommen på ett frukostsamtal om inkluderande rekrytering!

Du får bland annat träffa Nalinee Samosorn, ursprungligen från Thailand, som kom till Sverige för några år sedan med varken jobb eller kontakter. Idag har hon fast anställning som produktionsassistent på Sniph, som valde att tänka i nya banor när de skulle rekrytera. I ett samtal tillsammans med Sniphs Head of Operations Matilda Grundberg och Jobbentréns grundare Andrea Ahlenius delar vi erfarenheter kring hur det är att få sin första anställning i Sverige och hur det är att anställa någon som är ny i Sverige. Hoppas vi ses där!

Jobbentrén hjälper företag att hitta nyanlända talanger och ser till att anställningen fungerar.

3 OKTOBER
Peder Söderlind – Digital Stickiness

Peder Söderlind har en bakgrund inom journalistiken och arbetat med research på bland annat Veckans Affärer, Dokument Inifrån och Uppdrag Granskning. Sedan början av millenniet arbetar han med särskilt fokus på sociala och tekniska aspekter av Internet och Internetanvändning. Peder har skrivit två böcker om ämnet. Tillsammans med Martin Lindqvist driver han företaget Glykol AB som genom digitala tjänster hjälper stora kedjor med sina viktigaste förändringsprocesser.

10 OKTOBER
Mikaela Dyhlen – Konsten att arbeta hållbart, och skapa tillväxt utan negativ stress

17 OKTOBER
Jeanette Carleson – Från den duktiga Flickan till den Fria Kvinnan!

24 OKTOBER
Anna Jois – Sverige visslar snart!
En interaktiv infotainment-föreläsning för arbetsplatser som har stressade, frustrerade medarbetare och vill hitta arbetsglädjen för att främja välmåendet, effektivitet, motivation och resultat.
För arbetsplatser som som vill vissla av glädje till jobbet men har fastnar i vinkelvolten.
Enligt en undersökning trivs endast 15 % på sina jobb. Öka lönsamheten genom arbetsglädje, teamwork och vass kommunikation.

31 OKTOBER
ZitaZoo & Arw – Föd din egen Nyhet: Om grafik, Kamerarädslor, teknikstrul och YouTube. Plus en liten släng Halloween.

7 NOVEMBER
Mats Fogelkvist – Tre saker ni kan börja göra redan nu för att hjälpa era kunder att köpa

14 NOVEMBER
Anna Vogel – Mindful workday: hur du kan använda mindfulness på arbetsplatsen

21 NOVEMBER
Maurice Jenkens – Din motivation